Kundeservice 98 46 78 88 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Truckcertifikat i Aalborg

Vil du styrke dine jobmuligheder og få mere i løn? Med et truckcertifikat i hånden bliver du mere attraktiv for din nuværende og kommende arbejdsgivere – det viser flere undersøgelser.

Truckcertifikatet tager kun 7 dage og koster kun 882 kr. hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse.

Du bliver uddannet truckfører på vores adresse hos Danske Fragtmænd i Aalborg Øst. Her bliver du undervist i lyse lokaler og moderne gaffeltrucks.

Nye hold hver uge.

Der er stor efterspørgsel efter personer med et truckcertifikat og derfor starter vi hold hver uge.

Når du tager dit truckcertifikat hos os, kan du se frem til et spændende kursus hvor der du både får teori og  praktisk erfaring. Undervisningen skifter mellem praktiske øvelser og klasseundervisning. Du kommer blandt andet til at føre og betjene gaffeltrucks, og lære hvordan du foretager stuvning, optagning og afsætning af gods. I klassen bliver du undervist i hvordan du aflæser belastningsdiagrammer og meget mere.

Vil du vide mere?

Kontakt os nu på telefon  70 60 65 00

Priser for ledige


Hvis du er ledig og har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du tage et truckcertifikat gratis hos DEKRA. Det er dit jobcenter eller a-kasse, der skal bevillige certifikatet til dig. Har du ikke ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, er det dit jobcenter eller a-kasse, der skal bevillige truckcertifikatet til dig.

Priser hvis du er i arbejde


Hvis du er job og ikke har en videregående uddannelse, koster et Gaffeltruck certifikatkursus B 882 kr.
Hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse, kan din arbejdsgiver søge om løntabsgodtgørelse på op til 881 kr. pr. dag. samt tilskud fra kompetencefonde. Hvis du er i job og har en videregående uddannelse, koster et Gaffeltruck certifikatkursus B 6.497,08 kr.

AMU-mål:


AMU-mål 47592 Gaffeltruck certifikatkursus B, 7 dage.
Priser er gældende pr. 1.1.2020. Kurset er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning samt Bekendtgørelse af lov om godtgørelse og tilskud ved deltagelse i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse.

98 46 78 88