Kundeservice 98 46 78 88 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre

Hængerkørekort

Leder du efter et sted, hvor du kan tage et hængerkort i Nordjylland? Så er du komme til det rette sted. Hos DEKRA udbyder vi nemlig hængerkort i både Aalborg og Sæby, så der er god mulighed for at finde et uddannelsescenter, der ligger tæt på dig. Det kan være en god ide at supplere dit lastbilkørekort med et hængerkort, hvis du ønsker at åbne dørene op til endnu flere jobmuligheder inden for transportbranchen.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

20 dages spændende undervisning

Det tager kun 20 dage at tage et hængerkort hos DEKRA i Aalborg eller Sæby, hvorefter du er klar til at varetage et chaufførjob, der inkluderer kørsel med hænger. Hos DEKRA udbyder vi både kørekort til vogntog på dag- og aftenhold med løbende holdstart. Du bliver på uddannelsen undervist af vores dygtige undervisere, der med deres mange års erfaring fra branchen, altid leverer en spændende undervisning i klasselokalerne. Udover den teoretiske undervisning, får du selvfølgelig også kørelektioner i vores moderne lastbiler, hvor du lærer at køre med et vogntog.

Hvad kræver det?

For at du kan tage et hængerkort i Sæby eller Aalborg er der nogle kriterier, der skal opfyldes:

  • Du skal have et gyldigt kørekort til lastbil eller være i gang med at tage det
  • Du skal være fyldt 21 år eller fylde det inden, at du skal til den første prøve på uddannelsen
  • Hvis du er under 21 år kræver det, at du både har et gyldigt lastbilkørekort og et chaufføruddannelsesbevis for at deltage på uddannelsen
  • Du skal kunne fremvise en gyldig lægeattest

Din pris for et hængerkort

Hvis du er ledig og har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse gennem dit jobcenter, kan du tage et hængerkort gratis hos DEKRA i Aalborg eller Sæby.

Hvis du er ledig uden ret til 6 ugers jobrettet uddannelse skal du kontakte dit jobcenter/A-kasse. Det er dem, der skal bevillige kørekortet til dig.

Er du i job og har du ikke en videregående uddannelse, koster det 2.520 kr. at tage et hængerkort (126 kr. pr. dag).

Er du i job og har en videregående uddannelse, koster et hængerkort 21.230,53 kroner.

Det er hertil muligt at søge løntabsgodtgørelse på op til 881 kr. pr. dag samt tilskud fra kompetencefonde.

Herudover skal du påregne følgende gebyrer:

  • 1 x Prøvegebyr á 600 kr. til politiet
  • 1 x EU-Bevis á 180 kr. til Trafikstyrelsen (NB! Tager du vogntogskurset i forlængelse af lastbilkørekortet, skal EU-Beviset kun betales én gang)
  • 1 x Lægeattest á ca. 600 kr. til egen læge
  • 1 x Pasbillede á ca. 50 kr. til egen fotograf
  • VALGFRIT tilkøb af E-learning-modul (Køreklar) á ca. 400 kr. Køreklar er et elektronisk værktøj, der indeholder lærings-teoriprøver.

Tilmeld dig i dag

Vil du tilmeldes til hængerkort, kan du gøre det med det samme her på hjemmesiden. Find det hold, du ønsker at tilmelde dig i vores kursusoversigt, og tilmeld dig herefter kurset. Hvis du ønsker hjælp til at gennemføre din tilmelding, så sidder vores kundeservice klar til at assistere dig på telefon 98 46 78 88 mandag til fredag fra kl. 8-16. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til kurset.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

AMU-mål 45114 Kørsel med vogntog, kategori C/E, 20 dg, 2.520 kr.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2020

70 60 65 00