Kundeservice 98 46 78 88 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre

Tag et ADR kursus i Aalborg

Ønsker du at styrke dine kompetencer og jobmuligheder inden for transportbranchen? Så er en certificering til at køre med farligt gods et oplagt valg! Det tager kun 3 dage at tage et ADR bevis, hvorefter du er certificeret til at transportere farligt gods såsom kemikalier, parfumer samt en række fødevarer i Danmark og udlandet.

Hos DEKRA har du mulighed for at tage et ADR kursus i Aalborg, hvor vi ofte starter nye hold op. Du behøver derfor ikke at vente i lang tid, hvis du allerede har bestemt dig for, at du ønsker at opkvalificere dig med et ADR bevis.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

3 dages spændende kursus

Hvis du vælger at tage dit ADR bevis hos DEKRA i Aalborg, er du sikret et ADR kursus, der er opdateret med den nyeste viden inden for området. Alle vores undervisere er meget engagerede, og de klæder dig godt på til at køre med farligt gods. Undervisningen består af både teori og praksis, hvor du bl.a. bliver undervist i de forskellige typer farlige gods, pakning heraf og hvordan det skal transporteres forsvarligt.

Bliv en eftertragtet medarbejder

Transportbranchen vil i de nærmeste år komme til at mangle op mod 2.500 chauffører i Danmark. Hvis du vælger at opkvalificere dig med et ADR bevis, vil du stå rigtig stærkt på markedet, og du vil blive en eftertragtet medarbejder i de forskellige vognmandsfirmaer.

Kriterier for at tage et ADR bevis

For at du kan starte på et ADR kursus, skal du enten have et traktorkørekort eller et kørekort til personbil.

Hvad koster det?

Det koster 126 kr. pr. dag at deltage på det 3 dages ADR kursus. Den samlede pris for hele kurset er derfor 378 kr. Hertil har du mulighed for at søge løntabsgodtgørelse på op til 881 kr. pr. dag samt tilskud fra kompetencefonde.

Herudover skal du påregne følgende gebyr:

1 x ADR Bevis á 290 kr. til Beredskabsstyrelsen.

Få endnu flere muligheder

Når du har taget det 3 dages ADR grundkursus, har du mulighed for at opkvalificere dig yderligere med kurserne Klasse 1 (sprængfarlige stoffer) og Klasse 7 (radioaktive stoffer). Vi udbyder løbende begge suppleringskurser hos DEKRA. Vær opmærksom på, at det er et krav, at du har taget det 3 dages ADR grundkursus før, at du kan tilmelde dig til Klasse 1 og Klasse 7.

Tag et ADR bevis i Aalborg

Vil du opkvalificeres til at køre med farligt gods? Så find et ADR kursus, der passer dig her på hjemmesiden, og tilmeld dig til kurset med det samme. Du kan også tilmelde dig på telefon 98 46 78 88, hvor vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med din tilmelding alle hverdage fra kl. 8.00 til kl. 16.00.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores ADR kursus i Aalborg.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

  • AMU-mål 46905 ADR Grundkursus - Vejtransp. af farl. gods i emb., 3 dg, 378 kr.
  • For IDV (ikke-AMU-kursus) - kontakt det lokale uddannelsescenter for en nærmere specifikation om pris og detaljer omkring kursusstart. 

Tal og priser gældende pr. 1.1.2020

70 60 65 00