Kundeservice 98 46 78 88 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre

En individuel kompetencevurdering i AMU retter sig mod personer, der arbejder inden for de jobområder, hvor der tilbydes arbejdsmarkedsuddannelser, og som ønsker at få vurderet og anerkendt deres realkompetencer i forhold til AMU-uddannelserne.

Den individuelle kompetencevurdering i AMU giver deltageren mulighed for en individuel uddannelsesplanlægning i AMU og for at få udstedt AMU-uddannelsesbevis(-er) og AMU-kompetencebevis for anerkendte kompetencer, når der er grundlag herfor.

Den individuelle kompetencevurdering i AMU er realkompetencevurdering, der har til formål at give deltageren anerkendelse for dennes viden, færdigheder og kompetencer som grundlag for videre og tilpasset erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse inden for rammerne af AMU-uddannelserne. Uddannelsesinstitutionen anerkender deltagerens realkompetencer i form af en individuel AMU-uddannelsesplan, udstedelse af AMU-uddannelsesbevis(-er) og/eller AMU-kompetencebevis, når der er grundlag herfor.

Certificering

Der kan udstedes certifikat(-er) til deltagere i IKV i AMU, når uddannelsesinstitutionen vurderer og anerkender, at deltageren har dokumenteret realkompetencer, der svarer til kompetencerne i de handlingsorienterede målformuleringer for den arbejdsmarkedsuddannelse, der udstedes certifikat for, og når reglerne for udstedelse af certifikater tillader det.

Har du spørgsmål eller ønsker du at tilmelde dig kørelæreruddannelsen, kontakt vores Kundeservice på telefon 98 46 78 88 eller send en e-mail til os på info@dekra.dk.


  • AMU-mål 40080 Individuel kompetencevurdering i AMU, 5 dg, 620 kr.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2019