Find dit kursus her

Gaffeltruckcertifikat i Aalborg

Det tager kun 7 dage at tage et truckcertifikatet og koster kun 938 kr. hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse.

Du bliver uddannet truckfører på vores adresse hos Danske Fragtmænd i Aalborg Øst. Her bliver du undervist i lyse lokaler og moderne gaffeltrucks.

Helt nye gaffeltrucks

Fantastiske undervisere

Tæt på motorvejen

Nye hold hver uge.

Der er stor efterspørgsel efter personer med et truckcertifikat og derfor starter vi hold hver uge.

Når du tager dit truckcertifikat hos os, kan du se frem til et spændende kursus hvor der du både får teori og  praktisk erfaring. Undervisningen skifter mellem praktiske øvelser og klasseundervisning. Du kommer blandt andet til at føre og betjene gaffeltrucks, og lære hvordan du foretager stuvning, optagning og afsætning af gods. I klassen bliver du undervist i hvordan du aflæser belastningsdiagrammer og meget mere.

Vil du vide mere?

Kontakt os nu på telefon  70 60 65 00

Krav for at tage et truckcertifikat:

>  Du skal være fyldt 18 år.

>  Du skal kunne fremvise enten et gyldigt kørekort eller en tilfredsstillende lægeattest (Sundhedsstyrelsens blanket til helbredsmæssige oplysninger ved udstedelse af kørekort).

Hvis du er ledig og har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse kan du tage et truckcertifikat gratis hos DEKRA. Det er dit jobcenter eller a-kasse, der skal bevillige certifikatet til dig.

Har du ikke ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, er det dit jobcenter eller a-kasse, der skal bevillige truckcertifikatet til dig.

Kontakt os på 70 60 65 00, så hjælper vi dig gerne med at kontakte dit jobcenter eller a-kasse.

Information til Jobcentre og A-kasser

Den fulde pris for dette kursus er 6.640,27 kr. 

AMU-mål:

AMU-mål 47592 Gaffeltruck certifikatkursus B, 7 dage.

Priser er gældende pr. 1.1.2022.

Kurset er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning samt Bekendtgørelse af lov om godtgørelse og tilskud ved deltagelse i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse.

Hvis du er job koster et Gaffeltruck certifikatkursus B 938 kr.

Hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse, kan din arbejdsgiver søge om løntabsgodtgørelse på op til 911 kr. pr. dag. samt tilskud fra kompetencefonde.

Har du spørgsmål til priserne? Så sidder vores kundecenter klar til at hjælpe dig på 70 60 65 00.

AMU-mål:

AMU-mål 47592 Gaffeltruck certifikatkursus B, 7 dage.

Priser er gældende pr. 1.1.2023.

Kurset er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning samt Bekendtgørelse af lov om godtgørelse og tilskud ved deltagelse i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse.