Kundeservice 98 46 78 88 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre

Buskørekort i Nordjylland

Søger du et sted, hvor du kan tage et buskørekort i Nordjylland? Så er du havnet på den rette side. Hos DEKRA udbyder vi nemlig buskørekort i både Aalborg og Sæby på dag- og aftenhold. Selvom kurset er populært, har vi ingen ventetid på vores hold. Du kan derfor tilmelde dig i dag og starte på kurset inden for kort tid.

Som buschauffør får du et ansvarsfuldt job, hvor din hovedopgave er at transportere passagerne trygt og sikkert fra A til B. Det er som buschauffør vigtigt, at du kan lide at have en stor kontaktflade og kan yde en god kundeservice. Lyder jobbet som noget for dig?

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

Buschauffører er eftertragtet

Det tager kun 6 uger at tage et buskørekort, hvorefter der er gode muligheder for at komme i job. Der er lige nu stor efterspørgsel på nye buschauffører, og efterspørgslen vil blive endnu større i fremtiden, hvor der forventes at komme til at mangle op mod 2500 chauffører i Danmark. Du stiller derfor dig selv i en rigtig god jobposition, hvis du vælger at tage et buskørekort.

Buskørekort med jobgaranti

Vil du være sikker på at få et arbejde, når du står med buskørekortet i hånden? Så har du mulighed for at blive en del af vores DEKRA Jobgaranti, hvis du er ledig. Hvis du har lavet en jobgaranti aftale med os, så sikrer vi, at du komme ud i ordinært arbejde efter endt uddannelse. Læs mere om kriterierne for at få en jobgaranti her.

Vi har de bedste faglærere

Hvis du vælger at tage dit buskørekort hos DEKRA i Aalborg eller Sæby, vil du blive undervist af dygtige og erfarne faglærere, der alle selv har flere års erfaring inden for branchen. Undervisningen foregår i vores indbydende lokaler og i vores moderne lastbiler. 

Suppler dit buskørekort med et BAB bevis

Hvis du ønsker at have endnu flere jobmuligheder, kan du med fordel styrke dine kompetencer yderligere ved at tage det 5 dages BAB kursus (Befordring af bevægelseshæmmede). Med et BAB bevis kan du køre sygetransport, hvilket defineres som befordring af syge, ældre og handicappede.

Kriterier for at blive buschauffør

Der er flere kriterier, du skal opfylde før, at du kan starte på et buskørekort.

  • Du skal have et tilstrækkeligt syn, så du kan køre bussen sikkert og ansvarligt. Din synsstyrke må derfor mindst være 0,8 på det bedste øje og 0,1 på det dårligste øje. Det er tilladt at korrigere med briller eller kontaktlinser. Dog højst med 8 dioptrier.
  • Du skal være fyldt 21 år eller fylde det senest den dag, du skal til den første prøve på uddannelsen.
  • Du skal have kørekort til almindelig bil.
  • Du skal beherske det danske sprog på niveau ”Prøve i Dansk 2”
  • Vær opmærksom på, at hvis du er tidligere straffet, kan dette være en hindring.

Hvad koster det at tage et buskørekort?

Prisen for et buskørekort afhænger af din uddannelse og din eksisterende arbejdssituation.  

Hvis du er ledig og har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse gennem dit jobcenter, kan du tage et buskørekort gratis hos DEKRA.

Hvis du er ledig uden ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, skal du gå gennem dit jobcenter eller A-kasse, som skal bevillige kørekortet til dig.

Er du i job og har du ikke en videregående uddannelse, er din pris 3.780 kr. for et buskørekort (126 kr. pr. dag).

Er du i job og har en videregående uddannelse, er prisen for dit buskørekort 35.861,21 kroner.

Kontakt os gerne på telefon 98 46 78 88, hvis du er i tvivl om din pris. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Herudover skal følgende gebyrer påregnes:

  • 2 x Prøvegebyr á 600 kr. til politiet
  • 1 x EU-Bevis á 180 kr. til Trafikstyrelsen
  • 1 x Lægeattest á ca. 600 kr. til egen læge
  • 2 x Pasbillede á ca. 50 kr. til egen fotograf
  • VALGFRIT tilkøb af E-learning-modul (Køreklar) á ca. 400 kr. Køreklar er et elektronisk værktøj, der indeholder lærings-teoriprøver.

Vil du være buschauffør?

Så er det nemt og hurtigt at tilmelde dig til uddannelsen online på vores hjemmeside. Find det tidspunkt og det uddannelsescenter i Aalborg, Løgstør eller Sæby, der passer dig og tilmeld dig kurset med det samme. Du er også altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. 98 46 78 88, hvis du ønsker hjælp til din tilmelding.

For en præcis kursusbeskrivelse - samt tilmelding til kursus - klik her!

AMU-mål 40531 Personbefordring med bus, 30 dg, 3.780 kr.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2020

70 60 65 00