Find dit kursus her

BAB kursus

Kan du lide at arbejde med mennesker, og vil du gerne hjælpe andre med at få en nemmere hverdag? Så suppler dit bus- eller taxakørekort med et BAB bevis og få mulighed for at køre sygetransport, handicap befordring, skoleelever med specielle behov mv. til og fra behandlinger og til andre aktiviteter i hverdagen.

Det tager kun 5 dage at tage et BAB kursus hos DEKRA i Aalborg, hvor vi løbende starter nye hold op. Tilmeld dig et kursus i dag og stå med et BAB bevis i hånden inden for kort tid.

4,6 på Trustpilot

Forbedrer dine jobmuligheder

Engagerede undervisere

5 dages spændende undervisning

På vores BAB kursus i Aalborg bliver du undervist af vores dygtige faglærere, der klæder dig godt på til at varetage dit kommende job som chauffør for bevægelseshæmmede. Undervisningen har fokus på, hvordan du bedst håndterer dine passagerer med hensyn til specielle fysiske og psykiske udfordringer. Du vil bl.a. blive undervist i ergonomi, forskellige typer handicaps og hvordan du reagerer hensigtsmæssigt i tilfælde af ulykke, sygdom, alarmering og nødvendig evakuering.

Stå stærkt på jobmarkedet

Hvis du vælger at opkvalificere dig med et BAB kursus, stiller du dig selv endnu stærkere på jobmarkedet. Der bliver i de kommende år stor mangel på chauffører herhjemme, og med et bus- eller taxakørekort kombineret med et BAB bevis, vil du kunne bestride flere forskellige typer jobs inden for transportbranchen.

Få et BAB bevis for 630 kroner

En komplet BAB-certificering tager 5 dage og består af 3 selvstændige AMU-mål (moduler)*. Du kan evt. have taget en del af BAB-certificeringen tidligere og behøver da kun at opkvalificere din certificering med to AMU-mål, Introduktion til offentlig servicetrafik samt Befordring af sygdoms- og alderssvækkede passagerer. Disse 2 moduler tager tilsammen 3 dage. Det koster 126 kr. pr. dag at deltage på kurset. Til dette kan søges løntabsgodtgørelse på op til 881 kr. pr. dag samt tilskud fra kompetencefonde.

3-dages BAB kurset koster altså 378 kr. imens 5-dages kurset koster 630 kr., hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse.

Har du en videregående uddannelsen er prisen 3.706,54 kr. for 3 dage og 5.074,41 kr. for 5 dage.

Tilmeld dig et BAB kursus i Aalborg

Tilmeld dig til et BAB kursus allerede i dag og få mulighed for at køre sygetransport, handicap befordring mm. inden for kort tid. Du kan tilmeld dig vores BAB kursus i Aalborg online her på hjemmesiden eller på tlf. 70 60 65 00 alle hverdage fra kl. 8.00 til kl. 16.00. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål vedrørende kurset. Vi ses frem til at byde dig velkommen.

For at tage et BAB kursus skal du opfylde disse krav:

> Du skal være fyldt 21 år.

> Du skal have kørekort til almindelig bil.

> Du skal have kørekort til bus eller taxa eller begge.

OBS! Antallet af passagerer du må køre med afhænger af, om du har et bus- eller taxakørekort. Med et taxakørekort må du køre med op til 9 personer inkl. dig selv. Med et buskørekort har du tilladelse til at køre med flere passagerer.

Hvis du er ledig og har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse kan du tage et BAB kursus gratis.

Har du ikke ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, så tager dit jobcenter eller a-kasse stilling til, om de vil bevillige BAB kurset til dig.

Kontakt os på 70 60 65 00 hvis du er ledig, så hjælper vi dig videre.

Information til Jobcentre og A-kasser

Den fulde pris for kurserne er:

Introduktion til offentlig servicetrafik, 780,38 kr.

Befordring af sygdoms- og alderssvækkede passagerer, 1.786,62 kr.

Befordring af fysisk handicappede passagerer, 2.614,91 kr.

Ajourføring af chauffører i offentlig servicetrafik, 3.794,71 kr.

AMU-mål

AMU-mål 47874 Introduktion til offentlig servicetrafik, 1 dag.

AMU-mål 48104 Befordring af sygdoms- og alderssvækkede passagerer 2 dage.

AMU-mål 48105 Befordring af fysisk handicappede passagerer, 2 dage.

AMU-mål 48206 Ajourføring af chauffører i offentlig servicetrafik, 3 dage.

Priser er gældende pr. 1.1.2022.

Kurset er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning samt Bekendtgørelse af lov om godtgørelse og tilskud ved deltagelse i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse.

Hvis du er i arbejde koster et 5 dages BAB kursus 670 kr. 3 dages kurset koster 402 kr.

Din arbejdsgiver kan søge om løntabsgodtgørelse på op til 911 kr. pr. dag. samt tilskud fra kompetencefonde.

Har du spørgsmål til kurset eller priserne? Ring til vores kundecenter på 70 60 65 00. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

AMU-mål

AMU-mål 47874 Introduktion til offentlig servicetrafik, 1 dag.

AMU-mål 48104 Befordring af sygdoms- og alderssvækkede passagerer 2 dage.

AMU-mål 48105 Befordring af fysisk handicappede passagerer, 2 dage.

AMU-mål 48206 Ajourføring af chauffører i offentlig servicetrafik, 3 dage.

Priser er gældende pr. 1.1.2023.

Kurset er underlagt den til enhver tid gældende AMU-lovgivning samt Bekendtgørelse af lov om godtgørelse og tilskud ved deltagelse i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse.