Kundeservice 98 46 78 88 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre
 

Huskeservice

Der er så meget man skal huske, og for chauffører er det særligt vigtigt at huske, hvornår EU kvalifikationsbeviset og de forskellige ADR beviser og certifikater skal fornyes. Ikke nok med at det kan blive en dyr affære, hvis det bliver glemt, men der kan også være større sikkerhed og økonomiske besparelser at hente, når man løbende vedligeholder sine kvalifikationer.

Vi vil hjælpe dig

Hos DEKRA vil vi gøre alt hvad vi kan, for at gøre din hverdag nemmere. Derfor tilbyder vi med vores ”huskeservice”, at huske dig på, hvornår du skal have fornyet dine beviser. Det tager kun nogle få klik eller et enkelt opkald, så er du tilmeldt.

Informationer Vis mere

Når du har tilmeldt dig vores huskeservice får du automatisk besked hhv. 6 og 3 måneder før dit nuværende bevis udløber. Det giver dig et præcist overblik og god tid til at finde et kursus du kan komme på inden det er for sent. Hvis du har taget CUB eller ADR bevis hos os, er du automatisk tilmeldt denne service.
*CPR-nummer  
*Fornavn  
*Efternavn  
*Adresse  
*Postnummer
 
By:  
* Mindst email eller mobilnummer er påkrævet
Email  
Mobilnummer  

Arbejdsgiver Vis mere

Hvis du har mange chauffører at holde styr på, kan det nemt blive uoverskueligt. Tilmeld dine medarbejdere til huskeservice og lad os skabe overblikket for dig. Via vores huskeservice får du automatisk besked hhv. 6 og 3 måneder før chaufførernes nuværende bevis udløber. Det giver dig god tid til at planlægge og finde et kursus som chaufføren kan komme på inden det er for sent. Du kan til enhver tid opsige ordningen igen uden omkostninger.
CVR  
P-nummer  
Email  
Send påmindelse til
Ønsker du at tilmelde mange personer til huskeservice, kontakt venligst vores kundeservice.

Hvad skal vi huske dig på?

EU-efteruddannelse
Udløbsdato:  
Udløbsdato:  
ADR
Udløbsdato: